Psykoterapeut uddannelse

 
22-12-2012
Psykoterapeut uddannelse

Går du og drømmer om at blive psykoterapeut, så kan du tage en af de mange psykoterapeut uddannelse der findes.

En go psykoterapeut uddannelse giver dig alle de nødvendige værktøjer, der skal til for, at du kan fungere som en professionel psykoterapeut. Med en psykoterapeut uddannelse kan du få styrket dine evner indenfor psykoterapi og du får en større viden omkring de mange vigtige metoder og modeller, der findes indenfor psykoterapi.

Psykoterapeut titlen er ikke en beskyttet titel i Danmark. Det betyder at alle og en hver faktisk kan udnævne sig selv til psykoterapeut. Når du skal sælge dig selv som psykoterapeut, så er det på uddannelsen. Du skal kunne fremvise dokumentation på at du har styr på alle de psykoterapeutiske redskaber, som er anderkend at have en positiv virkning på klienter i behandling. På en psykoterapeut uddannelse skal kunne uddanne dig i alle de væsentlige metoder og terapiformer, som f.eks. samtaleterapi og coaching.

Undersøg grundigt får du vælge hvilken psykoterapeut uddannelse du skal vælge. Der findes utrolig mange som sælger psykoterapeut uddannelse, men desværre er kvaliteten også meget varieret. Undersøg hvilke redskaber uddannelsen, og undersøg om det er anerkendte redskaber. En psykoterapeut uddannelse koster mange penge, så det er vigtig ikke at vælge forkert.

Så udgangspunkt kan du godt se bort fra alle psykoterapeut uddannelse der vare under 2 år. Det kræver mange timers uddannelse at være en god psykoterapeut. Du skal tænke på at du kan lave meget skade, hvis du ikke gør det rigtig.

 
 
Find information om: guiden helse sundhed guide
(Hovedkategori: Terapi)